NIKAD NEĆE NAUČITI: Londonska publika ponovo stala Novaku na žulj, Đoković odmah reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 16:27

NIKAD NEĆE NAUČITI: Londonska publika ponovo stala Novaku "na žulj", Đoković odmah reagovao

Nepristojnost Engleza.

Srpski teniser Novak Đoković došao je do prvog seta protiv Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, a i pored sjajne igre našeg igrača, ponovo je u centar pažnje dospelo nedolično ponašanje publike u Londonu.

U finišu prvog dela igre Đoković je prišao glavnom sudiji i zamolio ga da upozori publiku da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reaguje i dobacuje tokom poena.

Novak je rešio prvi set sa 6:1, dok je u drugom Alkaraz prikazao bolju igru, odmah napravio brejk, da bi Đoković ubrzo uzvratio i došao ponovo u egal u setu.

Srbin se u Londonu bori za 24. gren slem, do Španac juri drugu veliku titulu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Da vas čujem?“: Đoković i u finalu Vimbldona gestikulirao navijačima (VIDEO)

Izvor: Danas, 16.Jul.2023

Srpski teniser Novak Đoković je, nakon rutinskog prvog seta u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza, naleteo na bolju igru svog protivnika i postalo mu je znatno teže da dođe do poena.

Nastavak na Danas...

Novak ponovo ispao neviđeni car i poznatom novinaru poklonio trenerku (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2023, 10:10

Novak Đoković nažalost nije uspeo da se okiti osmom titulom na Vimbldonu, a u tom pohodu ga je sprečio Karlos Alkaraz koji je posle trilera u pet setova po prvi put podigao najznačajniji teniski pehar.. Nije bilo lako Novaku posle meča, a čak se u jednom trenutku zaplakao kada je pričao o svom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.