Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2023, 10:10

Novak ponovo ispao neviđeni car i poznatom novinaru poklonio trenerku (VIDEO)

Novak Đoković nažalost nije uspeo da se okiti osmom titulom na Vimbldonu, a u tom pohodu ga je sprečio Karlos Alkaraz koji je posle trilera u pet setova po prvi put podigao najznačajniji teniski pehar.
Nije bilo lako Novaku posle meča, a čak se u jednom trenutku zaplakao kada je pričao o svom sinu Stefanu, ali je ipak rešio da ispuni jedno obećanje, piše Nova.rs.
Đoković je pre početka turnira omiljenom teniskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << komentatoru Nebojši Viškoviću obećao na poklon trenerku.
Đoković i Višković su još pred početak turnira imali razgovor, kada je Novak obećao da će ukoliko osvoji Vimbldon svoju trenerku pokloniti novinaru. Turnir nije osvojio, ali je trenerku svakako poklonio, što je i zabeleženo na kamerama.
Ovo je novinara ostalo bez reči, a jedino što mu je potom tražio je zagrljaj, koji je i dobio i zahvalio mu se što iako nije morao da dođe na razgovor, ipak je smogao snage da priča posle bolnog poraza.
Još jednom je Novak pokazao kakav je car.

Novak Đoković u emotivnoj ispovesti otkrio šta je krenulo po zlu u finalu Vimbldona

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.