Prozivali ga za pivski stomak, a on će se boriti za titulu u Sinsinatiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 21:00

Prozivali ga za ''pivski stomak'', a on će se boriti za titulu u Sinsinatiju! (foto)

Sad čekamo Noleta.

Početkom ovog meseca delovalo je da se Miloš Raonić previše opustio tokom višemesečne pauze zbog pandemije, svi se verovatno sećate njegove fotografije sa Dijegom Švarcmanom, ali izgleda da nije baš tako, jer Raonić je večeras izborio plasman u finale Sinsinatija!

On je u prvom polufinalu bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa, i to u dva seta, rezultatom 7:6 (7:5) i 6:3, pa sada čeka boljeg iz večerašnjeg duela Novak Đoković - Roberto Bautista Agut. Njihov meč treba da počne oko 21 čas i 10 minuta.

-

-
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raonić savladao Cicipasa za plasman u finale Sinsinatija

Izvor: RTS, 28.Avg.2020

Miloš Raonić prvi je finalista Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Stefanosa Cicipasa - 7:6, 6:3. U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Roberto Bautista Agut. . Miloš Raonić boriće se za trofej Mastersa u Sinsinatiju, savladavši Stefanosa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.