Raonić savladao Cicipasa za plasman u finale Sinsinatija

Miloš Raonić prvi je finalista Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Stefanosa Cicipasa - 7:6, 6:3. U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Roberto Bautista Agut.

Miloš Raonić boriće se za trofej Mastersa u Sinsinatiju, savladavši Stefanosa Cicipasa, za nešto nešto više od sat i po vremena igre na "Bili Džin King" teniskom kompleksu u Njujorku.

Kanađanin je izašao kao pobednik iz velike borbe sa grčkim teniserom i sada čeka protivnika, boljeg iz duela između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta.

U prvom setu duela između Raonića i Cicipasa nije viđen nijedan brejk, štaviše viđena je samo jedna brejk lopta koju Kanađanin nije uspeo da iskoristi u 12. gemu.

U odlučujućem 13. gemu, Raonić je jednom izgubio poena na svoj servis, ali je dva puta oduzeo servis poene protivniku i rezultatom 7:5 dobio prvi set.

U drugom setu Kanađaninu crnogorskog porekla bio je dovoljan jedan brejk, koji je napravio u četvrtom gemu, a do kraja susreta izgubio je samo jedan poen na svoj servis - 6:3.

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије