Ništa od nove titule, Hačanov prekinuo Novakovu seriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od nove titule, Hačanov prekinuo Novakovu seriju! (video)

Nole poklekao u finalu, ali utisak je da nema za čime da žali posle turnira u Parizu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da nastavi seriju pobeda i niz trofeja na velikim turnirima ove jeseni, ali će učešće na Mastersu u Parizu pamtiti po povratku na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvo mesto na ATP listi.

Bolji od njega danas je bio 22-godišnji ruski teniser Karen Hačanov, koji je u finalu slavio sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:4.

Rus je do svoje prve titule u Parizu došao posle jednog sata i 40 minuta borbe u današnjem finalnom okršaju.

Podsetimo, njih dvojica su se do danas sastali još samo jednom, i to na ovogodišnjem Vimbldonu, kada je Novak bio veoma ubedljiv i slavio sa 3:0 u setovima, ali danas je Hačanov iskoristio priliku za veliki revanš.

Time je ruski teniser samo potvrdio sjajnu formu koju je prikazao tokom ove sedmice, kada je pohod ka tituli započeo protiv našeg Filipa Krajinovića, potom nastavio i pobedama nad Ebdenom, Iznerom, Zverevim i Timom.

Tokom većeg dela prvog seta delovalo je da  Novak ima stvari pod kontrolom, prvi je stigao do brejka i poveo sa 3:1. Hačanov je odmah uzvratio, a veliku priliku da reši set u svoju korist Đoković je imao na 5:4 i pri 0:30 na servis Hačanova.

Ali, tada počinje sve izraženiji pad u Novakovoj igri, da li zbog umora od jučerašnjeg dvoboja sa Federerom ili nečeg drugog, tek Hačanov je to umeo da u potpunosti iskoristi.

Do kraja prvog seta napravio je još jedan brejk za vođstvo od 6:5, da bi potom na svoj servis završio posao u ovom delu igre.

Kako je meč odmicao, Đoković je delovao sve umornije, novi gem na svoj servis izgubio je već u uvodnom delu drugog seta, Hačanov je poveo sa 3:1 i do kraja tu prednost uspešno zadržao za konačnih 6:4 u drugom setu.

-

Karen Khachanov!!! (🎥@TennisTV ) pic.twitter.com/QYxthd7aNK

— doublefault28 (@doublefault28) November 4, 2018 -

Karen!😳 (🎥@TennisTV ) pic.twitter.com/zebfLZgMfU

— doublefault28 (@doublefault28) November 4, 2018
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hačanov bolji od Đokovića u finalu Pariza

Izvor: Danas, 04.Nov.2018

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji Masters u Parizu pošto je od njega u finalu bio bolji Karen Hačanov sa 2:0 u setovima (7:5,6:4). Članak Hačanov bolji od Đokovića u finalu Pariza se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.