NAJAVA DANA (subota, 28. maj): Finale Lige šampiona, Novak Đoković i Trostruki superpar! Magična kombinacija

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 28. maj): Finale Lige šampiona, Novak Đoković i Trostruki superpar! Magična kombinacija

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Ovo je paklen dan za ljubitelje sporta i klađenja. Ima od svega pomalo. Naravno, kompletan fudbalski svet gledaće ka Milanu gde je na programu finale Lige šampiona između Reala i Atletika. Nastavljaju se borbe na Rolan Garosu, a na teren izlaze Novak Đoković i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ana Ivanović. Tu su i vrlo zanimljivi prijateljski mečevi. Većinu ovih događaja možete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru pon ude Trostruki superpar.

6403: REAL MADRID – ATLETIKO MADRID, 20.45

(Fudbal, finale Lige šampiona)

Od famoznog lisabonskog finala iz 2014, deset puta su se Atletiko i Real nalazili jedan preko puta drugog. Verovali ili ne – samo jednom je Kraljevski klub pobedio. Pet puta je to bio Atletiko, a četiri utakmice su završene bez pobednika. Na pet je Atletiko sačuvao mrežu netaknutom. Real ima zbog čega da brine. Igrao je 14 puta na San Siru i nijednom nije pobedio. Ali to su samo brojke na papiru. Na terenu Kristijano Ronaldo protiv Antoana Grizmana. Luka Modrić naspram Kokea, Serhio Ramos protiv Dijega Godina... Zizu protiv Čola. Kletva protiv sudbine...

6622: ŠVAJCARSKA – BELGIJA, 16.15

(Fudbal, prijateljski meč)

Švajcarci su završili na drugom mestu u kvalifikacionoj grupi za EP pored Engleske i Slovenije. Uspeli su da postignu 24 gola i završe sa pet bodova iznad Slovenaca. Pobedili su na sedam od osam poslednjih mečeva. Belgija je poslednji put učestvovala na Evropskom prvenstvu 2000. godine, ali sada je stasala generacija koja može daleko da dogura u Francuskoj. Međutim i Švajcarci su tokom kvalifikacija pokazali igru kojom mogu da pariraju De Brujnu, Azaru i ekipi.

6623: MEKSIKO - PARAGVAJ, 23.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Meksikanci su u stravičnom nizu pobeda, šest uzastopnih mečeva nisu primili ni gol, ali će ovoga puta naspram sebe imati preozbiljnu reprezentaciju Paragvaja. Selekcija Ramona Dijaza igra totalni fudbal, nedavno je ispustila pobedu protiv Brazila i učiniće ovaj meč uzbudljivim i efikasnim.

6639: SAD – BOLIVIJA, 02.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Bolivija ume da bude nezgodan rival, ali kad igra u La Pazu, a ovaj put je mesto megdana Kanzas Siti. Pobeda SAD ne bi smela da se dovede u pitanje, međutim njihov meč sa Ekvadorom bio je daleko od ubedljivog. Tim Jirgena Klinsmana pobedio je golom u 90. minutu, ali je Ekvador bio taj koji je imao inicijativu u većem delu utakmice. Bolivija je poslednji meč igrala u martu kada je u kvalifikacijama za SP poražena sa 2:0 od Argentine, a u ovaj meč ulaze sa pet debitanata.

2101: HAL - ŠEFILD, 18.00

(Fudbal, Engleska 2, finale baraža)

Za basnoslovnu premiju od 200.000 evra i prodor u Premijeršip na velelepnom Vembliju jedan naspram drugog staće igrači Šefild Venzdeja i Hala. Oba tima su prošla kroz sličan put do ovog finala. I Venzdej i Hal su igrali protiv, po reputaciji, boljih protivnika, bili su pod pritiskom u polufinalu i oba tima su posle prvih utakmica ostvarila veliku prednost. Oba meča koje su odigrali u sezoni završena su bez pobednika. Sada je ulog ogroman.

1021: SPECIJA - TRAPANI, 18:30 

(Fudbal, Italija 2)

Trapani za vodećim Barijem i Ćezenom zaostaje dva boda i kolo pre kraja nalazi se na trećem, dok je Specija na sedmom mestu na tabeli Serije B. Trapani je pri tom poslednji poraz pretrpeo polovinom februara, dok Specija pruža šarenolike rezultate. Prethodna dva susreta u sezoni pripala su gostujućoj ekipi (2:1, 5:1) a to će se verovatno dogoditi i ovog puta.

7022: PARTIZAN - RADNIČKI FMP, 18.00

(Košarka, polufinale)

Partizan je grupnu fazu takmičenja Superlige završio s maksimalnim učinkom od šest pobeda, dok je FMP bio drugi u svojoj grupi sa dva poraza od Crvene zvezde. Ove sezone Partizan i FMP su odigrali jednu zvaničnu i dve prijateljske utakmice. Ova najvažnija bila je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a i u kontrolnim mečevima slavili su crno-beli. Obe ekipe trebalo bi da budu kompletne, a kod Partizana ozbiljniju minutažu posle dugog oporavka od povrede mogao bi da dobije krilni igrač Mihajlo Andrić.

7047: OKLAHOMA - GOLDEN STEJT, 03.00

(Košarka, NBA)

Golden Stejt Voriorsi savladali su Oklahomu pred svojom publikom rezultatom 120:111 i smanjili rezultat u seriji 2:3. Ratnike je do pobede predvodio Stefon Kari sa 31 poenom, pratio ga je Klej Tompson sa 27, dok je Andre Bogut ubacio 15 uz 14 skokova. Kod Oklahome, najefikasniji je bio Kevin Durent sa 40 poena, dok je Rasel Vestbruk ubacio 31. Samo devet puta do sada u istoriji NBA lige u plej-ofu jedan tim uspeo je da se vrati posle 1:3 u seriji i slavi prolaz dalje. Ukoliko naprave brejk i pobede u ovom susretu majstorica će se igrati na njihovom terenu, a onda će svakako sloviti za favorita.

7683: NOVAK ĐOKOVIĆ - ALJAŽ BEDENE, 15:35

(Tenis, Rolan Garos)

Belgijski veteran Stiv Darsis namučio je Đokovića u drugom kolu Rolan Garosa duže nego što se u prvi mah očekivalo. Na kraju pobeda srpskog tenisera (7:5, 6:3, 6:4). U trećem kolu Otvorenog prvenstva Francuske naš teniser sastaće se sa Slovencem Aljažom Bedeneom. Novak se sa 66. teniserom sveta sastao jednom i to na Australijan open turniru prošle godine kada je pobedio sa (6:3, 6:2, 6:4).

7659: ANA IVANOVIĆ - ELINA SVITOLINA, 11:35

(Tenis, Rolan Garos)

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je u drugom kolu savladala Kurumi Naru iz Japana sa 7:5, 6:1. Ivanovićeva će se u narednom kolu sastati sa ukrajinkom Elinom Svitolinom koja je bila bolja od Amerikanke Tejlor Taunsend (6:3, 6:0). Ana i Elina koja je 20 na WTA listi sastajale su se do sada ukupno sedam puta i svaki put je naša teniserka bila bolja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Liga Šampiona,   Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.