Mediji: Djoković zasluženo osvojio trofej u Melburnu

Izvor: Beta, 30.Jan.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Djoković zasluženo osvojio trofej u Melburnu

BEOGRAD, 30. januara 2011. (Beta) - Svetski mediji opširno izveštavaju o pobedi Novaka Djokovića na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu i ističu da je srpski teniser potpuno zasluženo pobedio Britanca Endija Marija u finalu.

Bi-Bi-Si je pod naslovom "Djoković suviše dobar za Marija u finalu" preneo da je srpski teniser zaslužio trofej, ali i ostavio Britance da i dalje čekaju na prvi grend slem titulu još od 1936. godine i Fred Perija.

Na sajtu Eurosporta pod naslovom "Djoković krunisani šampion Australijan opena" navodi se da je treći teniser sveta potpuno nadigrao protivnika u finalu i podseća na njegovu "fantastičnu" igru u polufinalu protiv Rodžera Federera.

"Djoković osvojio titulu protiv besmpomoćnog Marija", naslov je francuskpg lista Parisijen, dok naslov Rojtersa "Ledeni Djoković iskasapio Marija u finalu", govori o ubedljivom nastupu srpskog tenisera u finalu.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boba i Toplica čestitali Novaku

Izvor: B92, 30.Jan.2011

Novi-stari predsednik Teniskog saveza Srbije i predsednik Upravnog odbora Toplica Spasojević čestitali su Novaku Đokoviću osvajanje Australijan opena. ..Đoković je u finalu pobedio Endija Marija sa 3-0 u setovima i došao do druge Grend slem titule u karijeri..."Dragi Novače, sve čestitke povodom...

Nastavak na B92...

ELEKTRONSKI MEDIJI VELIČAJU ĐOKOVIĆEV TRIJUMF

Izvor: Kurir, 30.Jan.2011

MELBURN - Svetski mediji opširno izveštavaju o pobedi Novaka Đokovića na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu i ističu da je srpski teniser potpuno zasluženo pobedio Britanca Endija Marija u finalu...Đoković je pobedio Marija sa 3:0 (6:4, 6:2, 6:3) i osvojio svoju drugu titulu na Otvorenom...

Nastavak na Kurir...

Mediji ističu Novakovu superiornost

Izvor: RTV Pink, 30.Jan.2011

. . . Svetski mediji opširno izveštavaju o pobedi Novaka Đokovića na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu i ističu da je srpski teniser potpuno zasluženo pobedio Britanca Endija Marija u finalu. . .

Nastavak na RTV Pink...

Lukić: Nole, ti si ponos Zvezde

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 09:59

Osvajaču Australijan Opena, Novaku Đokoviću, stigla je čestitka od Crvene zvezde za osvajanje prvog gren slema u sezoni...AO: Đokovićeva teniska lekcija Mareju (FOTO)..Novak: Titula za Jelenu i Srbiju (VIDEO)..Marej pobedio Noleta, ali u fudbalu..U ime kluba Novaku je na trijumfu u Melburnu čestitao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.