Karlos ima svoje jedinstvene veštine

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 12:53

"Karlos ima svoje jedinstvene veštine"

Trener Karlosa Alkarasa, Huan Karlos Ferero, prokomentarisao je finale pre finala Rolan Garosa.

Fererov pulen, svetski broj 1, igraće u polufinalu RG protiv Novaka Đokovića.

Duel dvojice najboljih tenisera sveta u poslednjih nekoliko meseci na programu je u petak.

"Ne mislim da je to prednost, mislim da su obojica najbolji na svetu. Novak ima više iskustva da igra ovaj meč, osvojio je 22 grend slem titule, a Karlos želi da igra taj meč od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnira. Spreman je za ovakve mečeve i momente, pokušaćemo da napravimo istoriju korak po korak. Znamo da će Novak dati najbolje od sebe, da će se boriti do poslednjeg poena, pripremiće meč podjednako dobro kao što mi možemo. Biće to tesan meč, Karlos veruje u sebe i da može da pobedi Novaka, obojica igraju na neverovatno", kaže Huan Karlos Ferero.

Da može da se vrati 20 godina kako bi se pripremao za meč s Novakom, da li bi nešto kopirao.

"Potrudio bih da se upoznam sve sa njegovim tehničkim, taktičkim i ličnim stvarima. Videli smo mnogo mečeva između Novaka, Rodžera i Rafe. Što se tiče tehničkih stvari nemoguće je kopirati te stvari, Karlos ima svoje jedinstvene veštine. Veoma je prirodan po pitanju igre na šljaci".

Fererovo iskustvo protiv Novaka će biti veliki adut za Alkarasa.

"Ne mogu da vam kažem sve (smeh). Znamo Novaka dobro, pripremite se za taktičke situacija koje ćemo imati u toku meča. Šta raditi ako ne igra dobro kao prethodnih dana, kakav treba da bude stav i drugi detalji. Sve je u detaljima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.