I Milan čestitao Đokoviću

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Milan čestitao Đokoviću

Među brojnim čestitkama za Novaka Đokovića posle osvajanja Vimbldon i prvog mesta na svetu, našla se i ona koju mu je uputio fudbalski klub Milan.

Đoković nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu i Milan, a u aktuelnom šampionu Italije sećaju se vremena provedenog u Dubaiju sa najboljim srpskim i svetskim teniserom.

U nedelju uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tako kao glavna vest na sajtu Milana osvanula ta da je Đoković osvojio Vimbldon, a samo nekoliko dana ranije obezbedio status prvog reketa sveta.

Bilo je to odlično finale protiv Rafaela Nadala za Đokovića. Na 125. izdanju najvećeg teniskog turnira na svetu, dvojica najboljih na svetu igrali su na Centralnom terenu Vimbldona, pod budnim okom legendi kao što su, između ostalih, Bjorn Borg, Džon Mekinro i Manuel Santana", kaže se na sajtu Milana.

U tekstu se opisuje i detaljan tok meča, koji je možda i najbolji u dosadašnjem delu karijere za Đokovića, pošto je na njemu došao do onoga o čemu je celog života sanjao – trijumfa na Vimbldonu. Na kraju se ističe da je Đoković na kraju nije mogao da sakrije svoje oduševljenje zbog osvajanja najprestižnijeg turnira na svetu, a da su svi u Milanu presrećni i ponosni zbog njega.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Crvena Zvezda,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.