Finale pre finala, Đoković protiv Nadala

Izvor: RTS, 18.Apr.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale pre finala, Đoković protiv Nadala

Posle gotovo godinu dana novi duel velikana svetskog tenisa. U borbi za finale Mastersa u Monte Karlu igraju Novak Đoković i Španac Rafael Nadal. Meč počinje oko 15 časova. U prvom polufinalu sastaju se Tomaš Berdih i Gael Monfis, taj meč počinje u 13 časova. Prenose mečeva možete pratiti na našem Drugom programu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Finale pre finala, duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Naš as ulazi u meč kao blagi favorit. Da li je to moguće protiv Španca na šljaci? Ukoliko gledamo trenutnu formu – da. Očekuje nas fantastičan meč u kome nema mesta taktičkom nadmudrivanju. Protivnici se odlično poznaju, a publiku očekuje pravi spektakl, pregršt "nemogućih" poteza, snažnih udaraca, jurnjave po terenu i svega što beli sport čini atraktivnim.
Novak je u četvrtfinalu lakše nego što se očekivalo slomio otpor Hrvata Marina Čilića, i posle nešto više od sat vremena pobedio sa 6:0, 6:3. S druge strane, Nadal se mučio protiv zemljaka Davida Ferera – 6:4, 5:7, 6:2.

Biće ovo 43. međusobni duel srpskog i španskog tenisera, a Nadal vodi sa 23:19. Prošle godine sastali su se tri puta, Đoković je pobedio u finalima turnira Masters serije u Majamiju (6:3, 6:3) i Rimu (4:6, 6:3, 6:3), dok je Nadal bio bolji na Rolan Garosu – 3:6, 7:5, 6:2, 6:4.
U drugom polufinalu sastaće se Čeh Tomaš Berdih i Francuz Gael Monfis. Prenosi mečeva su na našem Drugom programu od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NOVAK ŽELI TITULU KOD KUĆE: Đoković mora da sruši Nadala za finale Monte Karla

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015

43. okršaj Srbina i Španca počinje u 15.30..Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Španac Rafael Nadal sastaju se u polufinalu Mastersa u Monte Karlu, od 15,30...Dueli Novaka Đokovića i Rafaela Nadala uvek su imali neki poseban šmek. Srbin i Španac igraće u polufinalu Mastersa u Monte Karlu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.