UŽIVO NIJE DOBRO, NOVAK U VELIKOM PADU! Naš as ne liči na sebe, Španac osvojio drugi set! Đoković

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO NIJE DOBRO, NOVAK U VELIKOM PADU! Naš as ne liči na sebe, Španac osvojio drugi set! Đoković

Foto: Andy Rain / EPA; Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, sasvim očekivano, očekuje najveći izazov na turniru. Roberto Bautista Agut je jedan od igrača koji su i te kako znali da pomrse konce našem asu, ali grend slem je pozornica za sebe! WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Sva dešavanja sa ovog susreta možete da pratite uživo uz Blicsport. Foto: Nic Bothma / EPA; >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Novak Đoković je briljirao protiv Davida Gofana Treći set u toku: Đoković – Agut 3:2 3:2 – Konačno Novak! Polako se ponovo pali mašina. Deluje da je Novak “namirisao krv” i da je pitanje trenutka kada će ponovo napraviti brejk. Možda već u narednom gemu, zanimljivo, videli smo tek jedna “čelendž” do sad! Foto: Andy Rain / EPA; Novak Đoković 2:2 – Potpuni egal, Hurkač je prvi oduzeo set našem asu na ovom turniru, a sada i Agut. Nadajmo se da će uslediti isti scenario! Evo statistike drugog seta, očigledno je Novak u ogromnom padu: 1:0 – Konačno Novak u pravom svetlu! Pet minuta mu je trebalo da razbije rivala i da dođe do daha. Idemo, dug put je pred njim, ali ništa nije nemoguće. Taktičke bitke se vide u svakom poenu, jednostavno nema odstupanja. I jedan i drugi imaju jasan plan, i od toga ne odstupaju ni pedalj! E, ovo je za sve dame. Jedan od najvećih šmekera svih vremena – Dejvid Bekam gleda duel našeg asa i Aguta: Drugi set: Đoković – Agut 4:6 4:6 – I to je potvrda onog što smo gledali u prethodnih 47 minuta. Agut ima set u džepu, ali i pored toga kvota na našeg asa nije dramatično pala. Sa 1,10 je pala do 1,16, ali ja Agut napredovao sa 8,00 na 5,00. Očigledno ne daju mnogi šanse Špancu da može u tri dobijena […] More
The post UŽIVO NIJE DOBRO, NOVAK U VELIKOM PADU! Naš as ne liči na sebe, Španac osvojio drugi set! Đoković appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Wimbledon

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.