Novak počistio Kolšrajbera za četvrtfinale Rima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak počistio Kolšrajbera za četvrtfinale Rima

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Rimu savladavši Nemca Filipa Kolšrajbera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:0).

Najboljeg svetskog tenisera uopšte nije uzdrmala kiša i naporan ritam od dva meča u istom danu protiv Šapavalova i Kolšrajbera, pošto je obojicu uspeo ubedljivo da savalada.

Nemac Filip Kolšrajber bio je najnovija "žrtva" Novaka Đokovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pošto ga je srpski teniser "počistio" za nešto više od sat vremena tenisa.

Prvi set trajao je 38 minuta i u njemu je viđen jedini otpor Kolšrajbera, koji je osvojio tri gema. Novak je ranim brejkom došao do prednosti, koju je još jednim oduzetim servisom potvrdio i osvojio prvi set rezultatom 6:3.

U drugom setu Novak je pokazao i potvrdio dominaciju, pošto nije izgubio gem (6:0). Ponovo je započeo brejkom, koji je brzo pretvorio u prednost od 4:0 novim. Kolšrajber nije mogao fizički da parira Đokoviću, koji je završnicu meča pretvorio u egzibicioni šou.

Novak se pobedom nad Kolšrajberom plasirao u četvrtfinale turnira u Rimu, gde će mu protivnik biti Argentinac Huan Martin del Potro.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 5.207.405 evra, a titulu brani Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.