Đoković predao finale zbog bolesti

Izvor: Studio B, 03.Jan.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković predao finale zbog bolesti

Najboloji teniser sveta Novak Đoković neće nastupiti u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Mareja zbog bolesti, saopštili su danas organizatori.

Đoković je u polufinalu lako savldao Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:1, 6:2, dok je Marej bio bolji od Španca Rafaela Nadala (6:2, 6:0).

"Nažalost, neću moci da igram u finalu. Bolestan sam, imam groznicu i nisam spreman da izađem na teren. Čestitke Endiju. Šteta što nisam mogao da igram danas, ali uveren sam da ćemo se ubrzo ponovo sresti", izjavio je Đoković.

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Đoković debituje u Dohi, prvi rival Lajović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sledeće nedelje debitovaće na ATP turniru u Dohi, koji će biti poslednja provera pred učešće na prvom gren slemu sezone, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu...Đoković je na turniru u prestonici Katara postavljen za prvog nosioca, a takmičenje koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.