Delegacija Pirota se sastala sa predsednikom “Mišlen“ grupe

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Pirota se sastala sa predsednikom “Mišlen“ grupe

Na marginama Samita o klimatskim promenama koji se održava u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku, delegacija Grada Pirota sastala se sa predsednikom ''Mišlen'' grupe, Floranom Menegoom, saopšteno je iz Gradske uprave Pirot. Članak Delegacija Pirota se sastala sa predsednikom “Mišlen“ grupe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radnici insistiraju da im država isplati zaostale zarade i poveže radni staž

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Bivši radnici Zastave kamiona u stečaju i danas su protestovali ispred zgrade kragujevačke gradske uprave iznova zahtevajući isplatu zaostalih zarada, te povezivanje radnog staža, odnosno uplatu doprinosa za penzijsko osiguranje od 2010., do avgusta 2018., kad je poslednja grupa “kamiondžija”,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.