Skoro pola miliona dinara prikupljeno na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2022, 09:34

Skoro pola miliona dinara prikupljeno na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš

Na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš, koja je održana u sklopu proslave drugog rođendana niškog Naučno-tehnološkog parka, prikupljeno je 441.200 dinara za razvoj i ulepšavanje grada. Na licitaciji je ovog puta bilo 20 predmeta, a najskuplje je plaćena majica sa potpisom Novaka Đokovića, čak 62.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Blizu pola miliona dinara obezbeđeno na licitaciji LFN i NTP

Izvor: Megafon.co, 15.Jun.2022

Ukupno 441.200 dinara prikupljeno je na licitaciji koju su partnerski organizovali Lokalna fondacija Niš (LFN) i Naučno tehnološki park u Nišu (NTP) kao deo svečanosti u okviru obeležavanja druge godišnjice NTP.. Kompletan novac biće uložen u razvoj i ulepšavanje grada, kroz podršku formalnim...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.