Rukometaši Srbije u nedelju u Nišu dočekuju Egipat

Izvor: JužneVesti.com, 28.Dec.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije u nedelju u Nišu dočekuju Egipat

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje je naredne godine biti održano u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, rukometaši Srbije će odigrati kontrolni meč sa selekcijom Egipta u nedelju, 29. decembra u hali "Čair".

Dan posle prvog kontrolnog meča koji će reprezentacija odigrati u Beogradu sa Egiptom, izabranici Nenada Peruničića susrešće se sa istom selekcijom i u Nišu.

Najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da nas zdravlje posluži, da dobro treniramo i čekamo ostatak momaka koji nastupaju u Bundesligi da nam se priključe. Mečevi sa Egiptom poslužiće nam da vidimo gde smo u ovom trenutku i biće dobra uvertira za ono što nas čeka u januaru - kaže Peruničić.

Najbolji rukometaši Srbije poslednji put u Nišu su igrali pre godinu i po dana kada su pobedili Portugaliju (28:21) u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj.

Utakmica je u nedelju od 18 sati, ulaz će biti besplatan.

Kako kažu organizatori, zainteresovani će morati da preuzmu karte koje će u subotu i nedelju na biletarnici hale "Čair".

Evropsko prvenstvo, koje će prvi put igrati 24 selekcije, na programu je od 9. do 26. januara u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

"Orlovi" igraju protiv Belorusije (9. januara), Crne Gore (11. januara) i Hrvatske (13. januara). Dve najbolje selekcije izboriće plasman u glavnu fazu takmičenja (TOP 12) u Beču.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Srbije igraju pripremni meč sa Egiptom

Izvor: RTS, 28.Dec.2019

Muška rukometna reprezentacija Srbije igra od 18 časova na Banjici pripremni meč protiv slekcije Egipta. Prenos je na Drugom programu RTS, a strim na RTS Planeti. . To je prva provera "orlova" u sklopu priprema za Evropski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.