Rukometaši Srbije igraju pripremni meč sa Egiptom

Izvor: RTS, 28.Dec.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije igraju pripremni meč sa Egiptom

Muška rukometna reprezentacija Srbije igra od 18 časova na Banjici pripremni meč protiv slekcije Egipta. Prenos je na Drugom programu RTS, a strim na RTS Planeti.
To je prva provera "orlova" u sklopu priprema za Evropski šampionat, koji se od 9. januara održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Selektor Nenad Peruničić u tom meču neće moći da računa na četiri igrača, koji do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine imaju obaveze u nemačkom prvenstvu.
Stoga će meč sa jednom od najboljih afričkih selekcija, koja u poslednje vreme beleži odlične rezultate u svim kategorijama, biti prilika da se proveri forma mlađih igrača, poput Nikolića, Kolakovića, Milića i Sretenovića.
Posle duela u Beogradu, isti ovi rivali odigraće prijateljsku utakmicu i u nedelju, u niškoj dvorani "Čair". 
Meč na Banjici počinje u 18 sati, uz prenos na RTS 2.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podržite "orlove", besplatno na Egipat na Banjici i Čairu

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

U okviru prve faze priprema za EP u rukometu naša reprezentacija igra protiv Egipta dve pripremne utakmice...Evropsko prvenstvo u rukometu počinje 9. januara, a igra se u Švedskoj, Austriji i Norveškoj...Naša reprezentacija igraće dve pripremne utakmice protiv Egipta i to na našem terenu, a bićemo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.