Potpisani reket Novaka Đokovića za pobednika teniskog turnira za dečake koji organizuje niški TAŽ

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2021, 10:23

Potpisani reket Novaka Đokovića za pobednika teniskog turnira za dečake koji organizuje niški TAŽ

Teniseri iz Niša koji imaju od 10 do 14 godina mogu se prijaviti za turnir koji će biti održan u subotu, 25. septembra, od 10 sati, na terenima niške Teniske akademije Živković, a pobednik turnira će dobiti potpisan reket Novaka Đokovića. Prijave su otvorene do 23. septembra u 12 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Uslov koji treba da ispune dečaci koji žele da učestvuju na turniru “TAŽ Open - Naissus 2021” jeste da budu registrovani članovi nekog teniskog kluba i da imaju prebivalište u Nišu.

Iz TAŽ-a ističu da događaj organizuju kako bi poslali poruku o značaju sporta, ali i kako bi podstakli decu da se bave sportom i razvijaju zdrave navike.

Reket najboljeg tenisera sveta, kako navode iz TAŽ-a, kupio je Klub privrednika "Naissus" na donatorskoj večeri Fondacije “Deca carevi sveta” koja je održana kako bi se nabavio ultrazvučni aparat za Kliniku za dečije interne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

Prijave treba slati na mejl adresu [email protected], a naziv mejla treba da bude “REVIJALNI TURNIR U14, TAŽ OPEN - NAISSUS 2021”, dok u opisu treba navesti ime, prezime, datum rođenja, adresu stanovanja, naziv kluba i broj telefona jednog od roditelja.

Revijalni turnir za devojčice, gde će biti obezbeđen sličan trofej, takođe bi mogao biti održan u narednom periodu uz pomoć Kluba privrednika "Naissus", kažu organizatori.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Borba za reket Novaka Đokovića

Izvor: JUGpress.com, 20.Sep.2021

NIŠ..Na terenima Teniske akademije Živković  u Nišu igraće se turnir TAŽ OPEN – NAISSUS 2021. na kome će biti dodeljen nesvakidašnji trofej, potpisan reket Novaka Đokovića. Radi se o revijalnom turniru koji zajedno organizuju Teniska akdemija Živković i Klub privrednika NAISSUS. Turnir...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.