Niš u subotu domaćin turnira Balkanske lige u košarci u kolicima

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2023, 10:51

Niš u subotu domaćin turnira Balkanske lige u košarci u kolicima

Treći od četiri turnira druge sezone Balkanske lige u košarci u kolicima biće odigran u hali "Čair" u Nišu, a domaćin je Nais koji će prvi meč odigrati u subotu, 25. marta protiv lidera na tabeli Bijeljine. Sva četiri meča ove runde takmičenja biće igrana u hali u subotu.

foto: KKK Nais Pored Nišlija i ekipe iz Bijeljine, ligu čine i Levski iz Sofije i Paramont iz Podgorice koji će odigrati prvi meč na turniru i to u subotu od 10 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Nakon ovog meča na programu je svečano otvaranje, a onda od 12:15 i duel domaćeg Naisa i Bijeljine koja brani titulu. U 14 sati igraju Nais i Levski, a potom od 15:45 Paramont i Bijeljina.

Dosad su odigrana dva turnira, u Bijeljini i Podgorici, a poslednji će biti krajem aprila u Sofiji.

Trenutno vodi Paramont sa sve četiri pobede, slede Bijeljina i Levski (po dve pobede i dva poraza), a na začelju je Nais (bez pobede).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Verujem u tim"

Izvor: B92, 24.Mar.2023

Verujem u tim i naš minuli rad i zato sam uveren da ćemo na Fajnal-foru regionalne Premijer lige pružiti maksimu, poručio je Živko Gocić, trener Novog Beograda.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.