Mladi teniseri iz brojnih zemalja na međunarodnom turniru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi teniseri iz brojnih zemalja na međunarodnom turniru u Nišu

Međunarodni turnir "Niš Open" za juniore i juniorke biće održan od 14. do 21. jula na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Očekuje se učešće mladih igrača iz Srbije, Italije, Ukrajine, Makedonije, Bugarske, Austrije, Velike Britanije, Australije, Grčke, Rusije, Bosne i Hercegovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Švedske, Rumunije, Mađarske, Finske, Hrvatske, Amerike i Španije.

Juniori i juniorke iz serije Tennis Europe nadmetaće se više od nedelju dana na terenima na Bubnju za pehar namenjen najboljima u singlu i dublu.

Na turniru će učestvovati i veliki broj takmičara i takmičarki TAŽ-a, kažu u niškom klubu.

TAŽ je za 10 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki. Vredno pomena je i to da su Aleksandar Žikić i Nikola Jović nedavno postali vicešampioni Srbije u konkurenciji parova do 12 godina - kažu u niškom klubu.

Kvalifikacije počinju 14. jula, a glavni deo žreba počinje u ponedeljak, 16. jula.

Finale je planirano za 21. jul, a ulaz na sve mečeve je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Međunarodni teniski turnir Niš Open 2018 za juniore na terenima TAŽ

Izvor: RadioCity.rs, 12.Jul.2018

Za prvi reket turnira boriće se teniseri i teniserke iz velikog broja zemalja (Srbija, Italija, Ukrajina, Makedonija, Bugarska, Austrija, Velika Britanija, Australija, Grčka, Rusija, BIH, Švedska, Rumunija, Mađarska, Finska, Hrvatska, Amerika, Španija.) i tih dana će Niš biti mesto susreta mladih...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.