Fudbal-Superliga: Partizan-Radnički Niš 0:0

Izvor: NTV.rs, 28.Feb.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal-Superliga: Partizan-Radnički Niš 0:0

Posle Voždovca i fudbaleri Radničkog iz Niša odneli su bod iz Humske. Partizan ni u drugoj utakmici pred svojim navijačima u nastavku prvenstva nije opravdao ulogu favorita, a Nišlije su samo šest dana posle remija sa Zvezdom, „otkinuli“ bod i crno-belima. U utakmici sporog ritma Partizan je imao više šansi, ali su Nišlije u većem delu meča bile potpuno ravnopravan rival. Dva puta su gosti izbacivali loptu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << gol linije,a u 73. minutu crno-beli su se bunili da su oštećeni, kada je poništen gol Grbića zbog ofsajda. U prvom poluvremenu viđena je borbena, ali nepovezana igra u kojoj Partizan nije imao jasnu ideju u napadu. Iz prvih 45 minuta vredne pomena bile su samo dve situacije. Partizan je već u drugom minutu mogao do vođstva, kada je Ninković lobovao Borjana, a Lakić-Pešić sa gol linije glavom izbacio loptu. Nišlije su mogle do vođstva u 14. minutu, kada je Ašćerić pobegao odbrani Partizana, izašao sam pred Živka Živkovića, ali je golman Partizana dobro intervenisao.
Uvođenjem Grbića, a pre svega Saše Ilića, činilo se da će crno-beli povezati svoje redove. Kapiten Partizana je zapretio u 50. minutu, ali je ovoga puta Radoš Bulatović sa gol linije izbacio loptu i sačuvao svoju mrežu. Kojić je uglavnom bio odsečen u napadu, a i ono malo lopti koje je dobio nije uspeo da iskoristi. Tako je bilo i u 59. minutu, kada ga je proigrao Saša Ilić, ali je Kojić u izglednoj poziciji loše reagovao i praktično dodao loptu golmanu Borjanu. Borjan je svoj kvalitet pokazao još nekoliko puta do kraja utakmice. Najpre posle pokušaja Ninkovića u 68. minutu, kada je nogama odbranio, a potom i kod gola koji je poništen Partizanu. U 72. minutu posle prodora Volkova, Ninković je šutirao, a Borjan panterski reagovao, lopta se odbila do Kojića koji nije uspeo da je sprovede u mrežu. U nastavku akcije lopta dolazi do Grbića, koji pogađa gol sa desetak
metara, ali sudija poništava gol zbog navodnog ofsajda Kojića. U nastavku utakmice Šaponjić je zamenio Kojića i bio u nekoliko dobrih pozicija. Najbolju šansu mladi centarfor Partizana imao je u 93. minutu, posle proigravanja Saše Ilića, ali je ponovo golman Borjan sjajno reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.