Zimonjić i Srebotnik predali meč bez borbe

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Srebotnik predali meč bez borbe

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik predali su bez borbe meč osmine finala u konkurenciji mešovitih dublova na gren slem turniru u Vimbldonu.

Meč je bio na programu od 19,30 sati, ali su Zimonjić i Srebotnik iz, za sada, nepoznatih razloga odustali, pa su se njihovi protivnici, Indijac Leander Paes i Kara Blek iz Zimbavea, plasirali u četvrtfinale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ranije danas Zimonjić i Francuz Ljodra izborili su plasman u polufinale u konkurenciji muških dublova savladavši američko-nemački par Džejms Keretani/Filip Marks sa 3:1 u setovima.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.