Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor u polufinalu Dohe

DOHA - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor pobedili su danas u četvrtfinalu dubla na turniru u Dohi Poljaka Lukasa Kubota i Rusa Dmitrija Tursunova sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Iako su u prvom setu gubili sa 3:1, Zimonjić i Nestor su do kraja ovog dela meča uspeli da iskoriste obe brejk lopte i da trijumfuju sa 7:5.

Srpsko-kanadski par je u prvom delu drugog seta napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još jedan brejk, poveo sa 3:1, a zatim i sa 4:2. Zimonjić i Nestor su do kraja seta osvojili još dva gema na svoj servis i stigli do zaslužene pobede.

Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za prve nosioce na turniru, u polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela Nemca Filipa Pečnera i Austrijanca Aleksandera Peje sa Amerikancem DŽejmsom Seretanijem i Rumunom Viktorom Haneskuom.

Turnir u Dohi igra se za ukupni nagradni fond od 1.110.250 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOHA: Zimonjić i Nestor haraju

Izvor: Mondo, 07.Jan.2009

Nenad Zimonjić i Daniel Nestor izborili su plasman u polufinale dubla na turniru u Dohi.

Nastavak na Mondo...

Zimonjić i Nestor u polufinalu

Izvor: RTS, 07.Jan.2009

Srpsko-kanadski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirao se u polufinale takmičenja muških dublova na međunarodnom turniru u Dohi...Srpsko-kanadski par Zimonjić - Nestor je u meču drugog kola savladao Poljaka Lukaša Kubota i Rusa Dmitrija Tursunova sa 7:5, 6:4...U utorak, na startu turnira...

Nastavak na RTS...

Zimonjić i Nestor u polufinalu

Izvor: 24sata, 08.Jan.2009, 13:37

Srpsko-kanadski par Zimonjić - Nestor je u meču drugog kola savladao Poljaka Lukaša Kubota i Rusa Dmitrija Tursunova sa 7:5, 6:4.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.