Zimonjić i Nestor u drugom kolu US opena

Izvor: Studio B, 02.Sep.2010, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor u drugom kolu US opena

Srpsko-kanadski par izborio plasman u narednu rundu.

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto su pobedili Erika Butorca iz SAD i Žana Žilijena Rojera sa Holandskih Antila sa 2:0 (7:6, 6:3). Zimonjić i Nestor su postavljeni za druge nosioce. U narednom kolu sastaće se sa Maksimom Gonsalesom iz Argentine i Santjagom Venturom iz Španije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Nestor u drugom kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2010

NJUJORK -..Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto su pobedili Erika Butorca iz SAD i Žana Žilijena Rojera sa Holandskih Antila sa 2:0 (7:6, 6:3)...Zimonjić i Nestor su postavljeni za druge nosioce...U narednom kolu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

US Open: Sigurni Zimonjić i Nestor

Izvor: S media, 02.Sep.2010

Srpsko-kanadski tandem tenisera, Nenad Zimonjić - Danijel Nestor, plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Amerike...Drugi nosioci US Opena pobedili su Erika Butorca iz SAD i Žana Žilijena Rojera sa Holandskih Antila sa 2:0 (7:6, 6:3)...U narednom kolu turnira sastaće se sa Maksimom Gonsalesom...

Nastavak na S media...

Ziki i Nestor startovali po planu, Vemić ispao

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2010

Srpsko-kanadski dubl plasirao se u drugo kolo US Opena. U prvom kolu Zimonjić i Nestor su bili bolji od Amerikanca Erika Butorca i Žana Rojena iz Holandskih Antila. Dušen Vemić i Čeh Leos Fridl eliminisani već na startu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.