Zimonjić i Nestor razbili Brajane!

Izvor: B92, 11.Maj.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor razbili Brajane!

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Daniel Nestor osvojili su turnir iz Masters 1000 serije u Madridu.

Oni su u finalu savladali najbolji par na svetu Boba i Majka Brajena sa ubedljivih 6:4, 6:2.

Zimonjić i Nestor bili su superiorni, tokom celog meča nisu dozvolili rivalima nijednu brejk šansu i završili su posao za samo 59 minuta.

To je srpsko-kanadskoj kombinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi trofej ove sezone, pošto su prethodno bili šampioni na startu sezone u Sidneju. Osim toga, igrali su finale Dubaija i Barselone, kao i polufinala u Melburnu i Monte Karlu.

Zimonjić i Nestor za trijumf su nagrađeni sa 1000 bodova i 216.380 evra, dok će braći Brajen pripasti 600 bodova i 105.940 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zimonjić i Nestor - šampioni Madrida

Izvor: Prva.rs, 11.Maj.2014

Oni su u finalu savladali najbolji par na svetu Boba i Majka Brajena sa ubedljivih 6:4, 6:2.. Zimonjić i Nestor bili su superiorni, tokom celog meča nisu dozvolili rivalima nijednu brejk šansu i završili su posao za samo 59 minuta. . To je srpsko-kanadskoj kombinaciji drugi trofej ove sezone, pošto...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.