Zimonjić i Ljodra osvojili Roterdam

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Ljodra osvojili Roterdam

Srpski teniser Nenad Zimonjić je u paru sa Francuzem Mikaelom Ljodrom osvojio trofej ATP turnira u Roterdamu, pošto su u finalu punom preokreta bili bolji od Šveđanina Roberta Lindšteda i Rumuna Horiju Tekaua sa 2:1, po setovima, 4:6, 7:5, 16:14.

Ziki i Ljodra su nešto slabije ušli u meč i prvi set su izgubili sa 6:4, ali ih to nije demoralisalo. U nastavku meča su zaigrali daleko bolje pa su u drugom setu uspeli da slave i izjednače na 1:1 u setovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Na kraju veoma kvalitetnog trećeg seta, uzbudljivog i punog preokreta, Zimonjić i Lodra slavili su sa 16:14 nakon čega je usledilo veliko slavlje Srbina i Francuza.

Meč je trajao sat i 40 minuta, a  Zimonjić nije skrivao oduševljenje posle trijumfa.

"Ludilo od meča, spasili smo pet meč lopti! Sjajna atmosfera u 'Ahoj areni', hvala svima na podršci", napisao je Zimonjić na Tviteru.

Srpskom i francuskom teniseru ovo je peta zajednička titula od kada su formirali nov tandem po okončanju Zimonjićeve saradnje sa Danijelom Nestorom.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.