Zimonjić i Lindšted u finalu u Dubaiju

Izvor: Politika, 01.Mar.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lindšted u finalu u Dubaiju

DUBAI – Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted plasirali su se danas u finalu dubla na turniru u Dubaiju, pošto su u polufinalu savladali Rusa Mihaila Južnjija i Izraelca Džonatana Erliha sa 7:6 (7:2), 7:6 (7:2).

Srpski i švedski teniser će u finalu igrati protiv Indijca Maeša Bupatija i Francuza Mikaela Ljodre.

ATP turnir u Dubaiju igra se za ukupni nagradni fond od dva miliona dolara, a pobedničkom paru pripašće ček na 127.000 dolara.

Tanjug

objavljeno: 01.03.2013.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Zimonjić i Lindšted zaustavljeni u finalu

Izvor: Politika, 02.Mar.2013, 17:07

DUBAI – Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted nisu uspeli da osvoje turnir u Dubaiju, pošto su danas u finalu izgubili od Indijca Maeša Bupatija i Francuza Mikaela Ljodre sa 7:6 (8:6), 7:6 (8:6)...Bupati i Ljodra su uspeli da trijumfuju posle velike borbe i sat i 44 minuta...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.