Zimonjić i Lindšted u finalu u Roterdamu

Izvor: Blic, 16.Feb.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lindšted u finalu u Roterdamu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted plasirali su se u finale dubla na turniru u Roterdamu, pošto su savladali Špance Marselja Granoljersa i Marka Lopeza sa 6:2, 7:6 (12:10).

Protivnici Zimonjića i Lindšteda u finalu biće Poljaci Marijuš Firstenberg i Marćin Matkovski ili Holanđani Timo de Baker i Huta Galung.

ATP turnir u Roterdamu igra se za ukupni nagradni fond od 1.575.875 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << miliona evra, a pobedničkom paru pripašće ček na 90.000 evra.

Povezane vesti: Drama u Roterdamu pripala Zimonjiću i Lindštedu Zimonjić i Nestor u polufinalu turnira u Roterdamu
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Lindšted u finalu u Roterdamu

Izvor: Politika, 16.Feb.2013

ROTERDAM – Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted plasirali su se večeras u finale dubla na turniru u Roterdamu, pošto su u polufinalu savladali Špance Marselja Granoljersa i Marka Lopeza sa 6:2, 7:6 (12:10)...Protivnici Zimonjića i Lindšteda u finalu biće Poljaci Marijuš...

Nastavak na Politika...

Prva titula za Zikija i Lindsteda

Izvor: B92, 17.Feb.2013, 14:53

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđaninn Robert Lindsted osvojili su na turniru u Roterdamu prvu titulu od početka saradnje ove sezone...Zimonjić i Lindsted su do titule došli pobedom u finalu nad Holanđanima Tijemom de Bakerom i Hutom Galungom sa 5:7, 6:3, 10:8..."Uvek je lepo kad osvojiš prvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.