Zimonjić i Janković u 2. kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 27.Maj.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Janković u 2. kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegova partnerka u mešovitom dublu Jelena Janković plasirali su se danas u drugo kolu Otvorenog prvenstva Francuske.Zimonjić i Janković su u dva seta sa 7:6 (5) i 6:4 pobedili Ravena Klasena iz Južne Afrike i Rakel Atavo iz SAD.Zimonjić i Janković će se u osmini finala Rolan Garosa sastati sa boljim iz duela izmedju tajlandsko-beloruske kombinacije Jung Jan Čan/Maks Mirnji i rumunskog dubla Simona Halep/Orija Tekau.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Ziki i JJ u drugom kolu miks dubla

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegova partnerka u mešovitom dublu Jelena Janković plasirali su se danas u drugo kolu Otvorenog prvenstva Francuske...Nenad Zimonjić i Jelena Janković su u dva seta sa 7:6 (5) i 6:4 pobedili Ravena Klasena iz Južne Afrike i Rakel Atavo iz SAD...Zimonjić i Janković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.