Zimonjić: Rolan Garos će biti srpski!

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić: Rolan Garos će biti srpski!

Nenad Zimonjić je u paru sa Žulijenom Benetoom trijumfovao u Monte Karlu, stigao do 48. titule u karijeri i upotpunio prethodni uspeh Novaka Đokovića u singlu. Tako je Masters u Monaku postao srpski, a Zimonjić je u razgovoru za „24 sata“ poželeo da to bude i Grend slem u Parizu.

Na prste jedne ruke mogu se danas nabrojati takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majstori za dubl kao što je Zimonjić. Sve se menja, ali on je uvek isti i s kim god da igra, nižu se uspesi.

"Novak i ja nismo stigli zajedno da slavimo, jer smo mi meč s braćom Brajan, koji je pomeren zbog kiše, završili negde oko 21.45. Stigli smo samo da razmenimo poruke i čestitamo jedan drugome. Drago mi je zbog njega, prvi put je osvojio Monte Karlo, što mu mnogo znači. Međutim, znači mnogo i meni što sam ponovo osvojio masters turnir jer mi to nije uspevalo od 2011. i Montreala, kada sam igrao u dublu s Lodrom" - kaže Zimonjić u intervjuu za "24 sata".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.