Ziki dobro miksuje

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki dobro miksuje

Nenad Zimonjić i Jarmila Gajdošova dobro startovali u mešovitom dublu na Vimbldonu

Foto: Guliver/Getty images/Matthew Stockman

  Nenad Zimonjić i njegova partnerka Jarmila Gajdošova iz Australije sa uspehom su započeli takmičenje u miksu na Vimbldonu.

Oni su u prvom kolu pobedili australijsko-slovenačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kombinaciju Kris Gučione/Andrea Klepac rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:5.

Ziki i Gajdošova će u drugoj rundi igrati protiv četvrtih nosilaca, Amerikanca Boba Brajana i Francuskinje Karolin Garsije.

Srpski teniser Nenad Zimonjić brani prošle godine osvojeni trofej u miksu u Londonu.

On je u paru sa Australijankom Samantom Stosur trijumfovao u finalu protiv Belorusa Maksa Mirnjija i Čan Hao-čing iz Tajpeha (6:4, 6:2) i tako stigao do petog grend slem trofeja u mešovitim parovima u karijeri. Prethodno je osvojio po dva puta titule na Australijan Openu (2004. i 2008) i Rolan Garosu (2006. i 2010).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.