Vimbldon: Zimonjić i Nestor na Bolelija i Sepija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Zimonjić i Nestor na Bolelija i Sepija

LONDON - Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor postavljeni su za druge nosioce na gren slem turniru u Vimbldonu u konkurenciji dublova, a u prvom kolu igraće protiv Italijana Simona Bolelija i Andreasa Sepija.

U drugom kolu sastali bi se sa pobednikom meča u kome Austrijanci Julijan Noul i Jirgen Melcer igraju proti Amerikanaca Sema Kverija i Roberta Kendrika, a u trećem bi najverovatnije išli na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 13. nosioce Frantiseka Čermaka iz Češke i Mihala Martinaka iz Slovačke.

Viktor Troicki će nastupiti u paru sa Kristoferom Kasom iz Nemačke i njih dvojica će na startu igrati protiv Igora Kunjicina i Dmitrija Tursunova iz Rusije. Ukoliko prođu tu tešku prepreku, u drugom kolu najverovatniji protivnici bi im bili 11. nosioci Brazilci Andre Sa i Marselo Melo.

U trećem kolu mogli bi da igraju protiv Lukaša Kubota iz Poljske i Olivera Maraha iz Austrije, a ukoliko preskoče i tu prepreku, čekali bi ih Zimonjić i Nestor.

Dušan Vemić i Nemac Miša Zverev imali su nesreću da već u prvom kolu za protivnike dobiju prve nosioce braću Bob i Majk Brajan iz Sjedinjenih Američkih Država.

Janko Tipsarević i Španac Nikolas Almagro u prvom kolu igraće protiv Rumuna Andreja Pavela i Horija Tekaua, a ako dobiju daj duel, u drugom kolu bi se sastali sa boljim iz meča u kome Amerikanci Skot Lipski i Erik Butorac igraju protiv Poljaka Marijuša Firstenberga i Marsina Matkovskog.

U trećem koku bi najverovatnije išli na osme nosioce Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ziki i Nestor drugi nosioci

Izvor: S media, 19.Jun.2009

Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor postavljeni su za druge nosioce na gren slem turniru u Vimbldonu u konkurenciji dublova, a u prvom kolu igraće protiv Italijana Simona Bolelija i Andreasa Sepija...U drugom kolu sastali bi se sa pobednikom meča u kome Austrijanci Julijan Noul i Jirgen Melcer...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.