Srbija pobedila u dublu, vodi 2:1

Izvor: Beta, 10.Jul.2010, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija pobedila u dublu, vodi 2:1

BEOGRAD, 10. jula 2010. (Beta) - Teniska reprezentacija Srbije povela je danas sa 2:1 protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je u Splitu pobedila u dublu.

Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević pobedili su Marina Čilića i Ivana Dodiga u tri seta, 6:3, 6:2, 6:4. Srbija sada vodi 2:1, pošto su obe selekcije juče u singlu zabeležile po pobedu.

Sutra se igraju preostala dva singla.

Pobednik ovog duela igraće u septembru u polufinalu protiv pobednika susrea Češka-Čile.


Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvis Kup: Srpski dubl vodi 2:0 u setovima

Izvor: S media, 10.Jul.2010

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić igraju meč protiv Hrvata Marina Čilića i Ivana Dodiga u okviru drugog dana četvrtfinala Dejvis Kupa u Splitu. Trenutni rezultat između Hrvatske i Srbije je 1:1...Uz solidan otpor Hrvata srpski dubl je dobio prvi set 6:3. Igralo se gem za gem sve...

Nastavak na S media...

Dejvis kup: Srbija povela protiv Hrvatske

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2010

Teniska reprezentacija Srbije povela je sa 2:1 protiv Hrvatske u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.