Srbi u polufinalu Bazela

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u polufinalu Bazela

Srpski teniseri, Nenad Zimonjić i Janko Tipasrević, plasirali su se u polufinale ATP turnira u Bazelu konkurenciji dublova.

Zimonjić je u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom učetvrtfinalu slavio protiv Marina Ćilića i Nemca Kristofera Kasa, rezultatom 2:0 (6:1, 6:4), dok je Tipsarević sa Jen-Hsun Luom pobedio češki par - Lukas Dluhi/Radek Štepanek 2:1 (5:7, 6:4, 10:7).

Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Lu će u polufinalu igrati najverovatnije protiv najboljeg dubla sveta, Amerikanaca Boba i Majka Brajana, osim u slučaju da se ne dogodi iznenađenje u duelu Amerikanaca sa sunarodnicima Džonom Iznerom i Semom Kuerijem.

Bazel: Viktor prošao bez borbe

Đoković i Troicki na terenu u Bazelu

Nole i Ziki nominovani

Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za druge nosioce turnira, sastaju se u polufinalu sa uzbekistansko-kazahstanskom kombinacijom, Andrej Golubev i Denis Istomin.

Svaki par je plasmanom u polufinale obezbedio novčanu nagradu od 18.960 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.