Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MONTE KARLO: Zimonjić i Matkovski bez finala

Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski nisu uspeli da se plsiraju u finale Masters turnira u Monte Karlu pošto su u polufinalu posle samo 49 minuta igre poraženi sa 2:0 od braće Brajan.

Amerikanci su imali čak 10 prilika za brejk, a četiri materijalizovane su im bile sasvim dovoljne za brzu pobedu pošto su na drugoj strani Srbin i Poljak uspeli samo jednom da im oduzmu servis gem.
Bob i Majk Brajan će u nedelju u finalu igrati protiv italijanske kombinacije Simone >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Boleli i Fabio Fonjini koja je danas elimisala Ivana Dodiga iz Hrvatske i Marsela Melja iz Brazila. Taj meč je na programu pre singl finala u kojem će Novak Đoković od 14.30 sati ukrstiti rekete sa Tomašom Berdihom.
hotsport.rs
The post ATP MONTE KARLO: Zimonjić i Matkovski bez finala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić bez finala u Monte Karlu

Izvor: B92, 18.Apr.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski nisu uspeli da se plasiraju u finale Mastersa u Monte Karlu u konkurenciji dublova...Zimonjić i Matkovski su u polufinalu poraženi od najboljeg dubla sveta – Boba i Majka Brajana sa 6:4, 6:2, posle 50 minuta igre...Rivali braći Brajan biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.