Prejaka braća Brajan: Zimonjić i Matkovski bez finala u Monte Karlu

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prejaka braća Brajan: Zimonjić i Matkovski bez finala u Monte Karlu

Nenad Zimonjić i Marcin Matkovski nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira u Monte Karlu pošto su eliminisani od Boba i Majka Brajana sa 6:4, 6:2.

Susret je trajao tačno 50 minuta, a braća Brajan su bila bolja u završnici prvog seta kada su imala tri brejk, ujedno i set lopte. Iskoristili su odmah prvu i tako usmerili meč ka svojoj pobedi što su na kraju i ostvarili.

Zimonjić i Matkovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu izgubili nijedan set do duela sa Amerikancima, ali turnir u Monte Karlu im je služio da se dodatno uigraju uz to što su napravili jako dobar rezultat.

Bob i Majk će se za titulu u kneževini boriti protiv italijanskih tenisera Simonea Bolelija i Fabija Fonjinija koji su bili bolji od Ivana Dodiga i Marsela Mela 7:6(6), 6:3.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Matkovski bez finala u Monte Karlu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu, Poljak Marćin Matkovski nisu danas uspeli da se plasiraju u finale Masters turnira u Monte Karlu...Zimonjić i Matkovski su u polufinalu izgubili od Amerikanaca Boba i Majka Brajana...Braća Brajan su Zimonjića i Matkovskog savladala sa 2:0,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Braća Brajan osvojili Monte Karlo

Izvor: B92, 19.Apr.2015, 15:14

Najbolji dubl sveta, braća Bob i Majk Brajan osvojili su turnir u Monte Karlu...Oni su bili bolji od Italijana Simonea Boleli i Fabija Fonjinija, sa 7:6, 6:1, posle sat i 10 minuta igre...Brajani su do finala stigli pobedom nad Zimonjićem i Matkovskim, dok su Italijani bili bolji od Dodiga i Mela...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.