Zvezda sprema novu bombu – Šabaz Nejpir

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 23:35

Zvezda sprema novu "bombu" – Šabaz Nejpir

Američki košarkaš Šabaz Nejpir mogao bi da postane novi igrač Crvene zvezde, pišu italijanski mediji.

Italijanski sportski novinar Danijele Labanti navodi da se Šabaz Nejpir nije dogovorio sa čelnicima Olimpije iz Milana i tražiće novu ekipi.

Prema njegovim informacijama, Nejpir je u odmaklim pregovorima sa Crvenom zvezdom i mogao bi uskoro da stigne u Beograd.

Šabaz Nejpir je američki plejmejker sa ogromnim NCAA (dvostruki šampion sa Konektikatom) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i NBA iskustvom.

Ogromno pojačanje za beogradski klub je nekada delilo parket sa Kembom Vokerom na Uconnu, a sa njim je igrao i ovdašnjoj publici poznati Rajan Boutrajt, Nils Gifaj...

U NBA ligi je svojevremeno nosio dres Majami Hita, Orlando Medžika, Portland Trejlblejzersa, Bruklin Netsa, Minesota Timbervuvlsa i Vašington Vizardsa, a u Evropi je imao ugovor sa Zenitom.

Zbog katastrofalne povrede koja mu je završila sezonu Nejpir nije odigrao ni sekund u Sankt Peterburgu, a potom je zbog rata u Ukrajini i okončao ugovor sa ruskim timom.

I prošle sezone je bio blizu dolaska u redove crveno-belih, ali se to nije dogodilo i nekih pola godine kasnije stigao je u Olimpiju iz Milana i potpuno im preokrenuo sezonu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.