Zreo je, dogodine još jedan Srbin u NBA ligi?!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zreo je, dogodine još jedan Srbin u NBA ligi?!

"Ludi Srbin" želi Srbina.

Koliko će srpskih igrača dogodine biti u NBA ligi?

Teško je reći jer je Milošu Teodosiću sudbina neizvesna, dok za Nemanju Bjelicu, Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića i Nikolu Jokića definitivno ima mesta u najjačoj ligi na svetu, a i ugovori ih vežu.

Novajlija će dogodine definitivno biti, kandidata ima, a predvodi ih Nikola Milutinov.

Srpski centar je definitivno sazreo kao igrač, trenutno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan od najboljih igrača u Olimpijakosu i jedan od najboljih u Evroligi, pa nije isključeno da ćemo ga za godinu dana gledati u NBA ligi.

Zna se ko ga prati, to su San Antonio Sparsi na čelu sa Gregom Popovičem, gledali su poslednju utakmicu kluba iz Pireja, a to nije prvi put da se događa. Čak ga je pratio i Greg Popovič lično u reprezentaciji Srbije.

Sparsi polažu prava na Nikolu, definitivno je jedna od opcija za centra ovog tima naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.