Zatišje pred buru – šta to sprema Denver?

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 19:42

"Zatišje pred buru" – šta to sprema Denver?

Denver Nagetsi spremaju za predstojeći NBA draft.

Došao je i taj dan, NBA organizuje draft tokom koga će najtalentovaniji mladi košarkaši sveta zakoračiti u najjaču ligu.

Denver Nagetsi, za koje nastupa dvostruki MVP Nikola Jokić, imaju prava na 21. i 30. pika na večerašnjem draftu, kako trenutno stvari.

Na njihovom zvaničnom "Tviter" profilu objavljena je fotografija sale iz koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se draftovati, a generalni menadžer Kalvin But i njegovi saradnici povlačiće mnoge bitne poteze.

"Zatišje pred buru" kaže naslov, a interesantna je i objava Kalvina Buta, koji je rekao:

"Navijači Nagetsa, bolje odremajte i kupite neka energetska pića jer nas čeka duga noć. Kalvin će biti agresivniji nego ikada", napisao ej GM Nagetsa.

Dobar deo timova želi da napravi trejd ove godine i da se reši svog pika. Već smo videli Portland u akciji, ali i Sakramento Kingse koji žele da trejduju svoj pik, pa deluje da će Denver tražiti šansu da bude aktivniji nego ikada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.