Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 00:38

Zašto Toni Parker i Teo Maledon mrze Zvezdana Mitrovića

„Ubio je mladog igrača“, grmi bivši NBA as

Od momenta kada je preuzeo Asvel, Toni Parker i Zvezdan Mitrović nisu bili na istim talasnim dužinama.

Praktično se samo čekala situacija kada će nekadašnji NBA as, sada vlasnik Asvela, dati otkaz crnogorskom stručnjaku. Iako su se dve strane razišle u maju, a Mitrović potom preuzeo Monako, tenzije su ostale.

Tako je Parker nakon NBA drafta iskoristio priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da žestoko isproziva crnogorskog trenera, a razlog je – Teo Maledon. Mlada nada Asvela, kojoj su ranije prognozirali da bi mogla da bude u prvih 10 pikova.

Kada pogledate situaciju sa Teom, potpuno vam je jasno da ga je prethodni trener (Mitrović, prim.aut.) „ubio“. Teo i njegova porodica ga mrze. Na nekoliko utakmica kada su generalni direktori NBA klubova dolazili da ga gledaju, da stvore sliku o igraču, nije hteo ni da ga ubaci u igru“, grmeo je Parker za francuske medije.

Nije na tome stao.

Teo je imao velike šanse da bude među prvih 10 na draftu, ali nije normalno da dođe do takve pozicije kada svi vide da ga Mitrović uopšte nije ubacivao u igru tokom prošle sezone. Način kako je vodio mladog igrača je uticao da izgubi dobre pozicije na draftu. Trener nije poštovao plan kluba“, podvukao je Parker.

Na draftu koji je održan 18. novembra Teo Maledon je izabran tek kao 34. pik od strane Filadelfije, a nakon trejdova pripao je Oklahomi.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.