Žalgiris pred dovođenjem Jokićevog bivšeg saigrača

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 17:29

Žalgiris pred dovođenjem Jokićevog bivšeg saigrača

Žalgiris iz Kaunasa je pred velikim potpisom, a u pitanju je bivši NBA košarkaš Emanuel Mudiaj.

Mudiaja su na draftu 2015. Denver Nagetsi birali sa sedme pozicije, a pored njih igrao je za Nikse i Jutu.

Upravo je u dresu Njujork Niksa imao najefikasniju sezonu kada je tokom 2018/19 u proseku beležio 14,8 poena uz 3,3 asistencije.

Naredne sezone odigrao je svoju poslednju u NBA i to u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "džezera". Te sezone trenutni trener Žalgirisa Martin Šiler je trenirao razvojnou ekipu Jute - Solt Lejk Siti "Starse".

Tokom prethodne sezone, Mudiaj je imao ponude iz Evrope, ali ih nije prihvatio u nadi da će se vratiti u onu najjaču na svetu.

Inače, zanimljiv je njegov put pre dolaska u NBA. Naime, umesto da ode na koledž Mudiaj je izabrao Kinu gde je prosečno beležio 18 poena za Gvangdong Sautern Tajgerse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOKIĆEV BIVŠI SAIGRAČ BI MOGAO U EVROPU: Žalgiris želi bivšeg pleja Nagetsa i Niksa!

Izvor: HotSport.rs, 25.Jul.2021

Žalgiris iz Kaunasa je pred velikim potpisom, a u pitanju je bivši NBA košarkaš Emanuel Mudiaj. Mudiaja su na draftu 2015. Denver Nagetsi birali sa sedme pozicije, a pored njih igrao je za Nikse i Jutu. Upravo je u dresu Njujork Niksa imao najefikasniju sezonu kada je tokom 2018/19 u proseku beležio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.