Zajon je izgledao skamenjeno

Izvor: B92, 15.Maj.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zajon je izgledao skamenjeno"

Zajon Vilijamson bio je iznenađen na koji način se završila NBA Lutrija, pošto je neočekivano Nju Orleansu pripala čast da bira sa prvog mesta na Draftu.

Velika zvezda koledž košarke i budući superstar u najjačoj ligi izgledao je "skamenjeno" kada je video da će Pelsi birati prvi, rekla je novinarka ESPN Rejčel Nikols.

Nikols, koja je vodila program u Čikagu, kaže da je to bila potpuno očekivana reakcija Zajona, pošto niko nije pomišljao da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nju Orleans mogao da bude prvi.

Pričalo se o Njujork Niksima, Atlanta Hoksima, Finiks Sansima i ostalim franšizama, a kuglice su odlučile da to budu Pelikansi.

"Meni je izgledao skamenjeno. I razumem ga, kada se probudio ovog jutra nije uopšte razmišljao o Nju Orleansu. Ali, pričala sam s njim i veoma je skroman i dobar dečko i nema sumnje da će biti spreman da igra bilo gde, pa i u Nju Orleansu", rekla je ona na ESPN.

NBA draft na programu je 20. juna u Njujorku i Zajon će 99 odsto biti prvi pik, što znači da će profesionalnu karijeru krenuti u Pelikansima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.