Zadar doveo američkog pleja – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar doveo američkog pleja – MaxBet Sport

Predstojeća ABA liga biće jedna od jačih u poslednje vreme. Pažnja će morati da se obrati na Zadar koji je jači za američkog plejmejkera Brajona Alena. U pitanju je košarkaš rođen pre 27 godina u Merilendu i visok je 191 cm.
Od 2 sata u WNBA igraju Dalas – Los Anđeles, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gošći 1.35.
Počeo je u NCAA ligi, a onda se preselio u Evropu jer nije uspeo na NBA draftu. Od poznatijih klubova igrao je u Poljskoj za Lubin, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << potom za tursku Karšijaku i Brešu.
Poslednjih sezona beležio je u proseku 13 poena, tri asistencije i 2,5 skoka po utakmici. U Evrokupu je za Brešu postizao u proseku 14,7 poena, 2,3 asistencije i 1,8 skoka po utakmici u 10 utakmica u kojima je dobio priliku.
Zadar je ovog leta doveo Ivu Ivanova, Ivana Siriščevića, Džejmsa Fara, Karla Uljarevića i Jana Palokaja.



The post Zadar doveo američkog pleja – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: NBA,   Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.