Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO Meli propušta Mundobasket – MaxBet Sport

Na Mundobaskeu bez još jednog asa. Ni Nikolo Meli neće da igra u Kini. Nije uspeo da se oporavi posle operacije kolena, tako da je i na sajtu KS Italije objavljeno da će “azuri” da budu lišeni usluga odličnog igrača, koji je odnedavno postao član Nju Orleans Pelikansa.
Kvota naše kladionice na duplu šansu 1X u meču Ferencvaroš – Dinamo je 1.65.
Želimo mu brz oporavak i sve najbolje u NBA – piše na sajtu.
Inače, posle dva dana odmora, u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Rimu se ponovo okupila reprezentacija Italije. Selektor Romeo Saketi i 15 igrača nastavljaju pripreme za SP. U sredu igraju pripreni meč sa Venecuelom, a onda od 16. do 18. avgusta učestvuju na Akropolis kupu na kojem su još reprezentacije domaćina Grčke, Turske i Srbije.
Najveće zvezde Italije su Luiđi Datome, Danilo Galinari, Alesandro Đentile i  Danijel Heket.

The post ZVANIČNO Meli propušta Mundobasket – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.