ZVANIČNO: Majk Džejms stigao U NBA, ovo je njegov novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:00

ZVANIČNO: Majk Džejms stigao U NBA, ovo je njegov novi klub (FOTO)

Ugovor do kraja sezone.

Nekadašnji košarkaša CSKA i jedan od najboljih igrača Evrolige, Majk Džejms do kraja ove sezzone igrače u NBA. Iako se govrilo da će potpisati za Njujork Nikse, on se dogvorio sa Bruklin Netsima.

On će potpisati ugovor do kraja sezone na veteranski minimum, prenosi pouzdani novinar Čema De Lukas.

ÚLTIMA HORA: Mike James jugará hasta final de temporada en los >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brooklyn Nets de la #NBA. Incorporación inmediata.

El interés por el jugador del CSKA por la franquicia fue adelantado por @Eurohoopsnet.

— Chema de Lucas (@chemadelucas) April 19, 2021

Džejms je napustio CSKA posle svađe sa Dimitrisom Itudisom i sada će sa Bruklinom napasti šampionsku titulu.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

U karijeri je pored CSKA igrao za Finiks Sanse, Nju Orleans Pelikanse, Panatinaikos, Baskoniju, Armani Milano, Kolosos, Hapoel Galil i KK Zagreb

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.