ZNA SE KAKO GUARANA ČESTITA MVP TITULU: Novi ukus sa Jokićevim potpisom – MOĆNA VOĆNA POMORANDŽA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 22:11

ZNA SE KAKO GUARANA ČESTITA MVP TITULU: Novi ukus sa Jokićevim potpisom – MOĆNA VOĆNA POMORANDŽA

Srpski košarkaš Nikola Jokić, drugi put zaredom, proglašen je za MVP-ja NBA lige

Guarana ni ovaj put nije čestitala MVP titulu praznih ruku, tako da i ovaj istorijski uspeh Nikole Jokića proslavljamo uz novu Guaranu sa njegovim potpisom, i ukusom pomorandže!

I dok je prošle godine vladala prava misterija i vodila se žustra debata kog ukusa će biti Joker Guarana, ovaj put smo dobili odgovor - u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pomorandža, što je oduševilo brojne fanove ovog energetskog pića koji su dugo iščekivali novi ukus.

Veliko MVP sada ima još jedno značenje - a to je "MOĆNA VOĆNA POMORANDŽA"!

Guarana je prošle godine uradila što nijedan brend do tada - izbacila personalizovani proizvod u čast vrhunskog sportiste. I to ne jednom, nego DVA PUTA!

Joker Guarana sa ukusom pomorandže je definitivno izazvala pravi bum kod vernih Jokićevih navijača, budući da im je preko potrebna kako bi i dalje nesmetano pratili NBA ligu do sitnih sati.

"Jedva čekam ovo!", "Ne mogu da prestanem da gledam ovo", "Ova će biti prodavanija od obične zelene!", "E ovo je pogodak" su samo neki od komentara na novu Guaranu sa potpisom Jokića.

Kada se prošle godine po prvi put pročula informacija da Guarana izbacuje energetsko piće sa potpisom "Džokera", mnogi su mislili da je u pitanju samo marketinški trik ili mnogo dobra fora kao čestitka MVP-u. U međuvremenu, Joker Guarana postala je omiljeno energetsko piće mnogima. Dok degustiramo još jedan ukus energetskog pića sa Jokićevim potpisom, čekamo naredne poteze našeg košarkaškog genija.

A post shared by Guarana No Sleep (@guarananosleep)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.