ZBOG TRENERA SE ODLUČIO ZA CRNO-BELE: Košarkaš Zvezde objasnio i RAZLOG ODLASKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:36

ZBOG TRENERA SE ODLUČIO ZA CRNO-BELE: Košarkaš Zvezde objasnio i RAZLOG ODLASKA

Promena stratega nije dobro uticala na njega.

Marko Simonović, košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u Bešiktašu, dao je intervju za "Basketball sphere" gde je pričao o razlozima odlaska sa Malog Kalemegdana.

On je letos stigao u Zvezdu letos kao veliko pojačanje iz NBA lige, ali se nije snašao u Beogradu. Ipak, kada je otišao u Tursku kod Dušana Alempijevića, sve se promenilo.

Bešiktaš je stigao do četvrtfinala Evrokupa, gde igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Hapoela iz Tel Aviva.

Čim je došao u Istanbul, crnogorski reprezentativac je postao bitan faktor u igri crno-belih. Sad prosečno na parketu provodi 19 minuta, postiže 7,3 poena uz 4,3 skoka i 1,7 asistencija.

Simonović je otkrio zašto je napustio crveno-bele nakon tako kratkog vremena.

- Otkako se u Crvenoj zvezdi desila promena trenera, imao sam povredu i nisam posle toga dobijao preveliku šansu. Bilo mi je potrebno nešto novo i u dogovoru sa klubom, sa kojim imam ugovor do kraja sledeće sezone, otišao sam na pozajmicu. Do toga je došlo prvenstveno zbog toga što me je Dušan kontaktirao, nakon čega mi se svidela opcija da odem u Bešiktaš - rekao je Marko Simonović.
Pogledaj vesti o: NBA,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.