ZAMENA ZA KAMPACA DOLAZI IZ NBA: Vrhunski plejmejker stiže u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 22:30

ZAMENA ZA KAMPACA DOLAZI IZ NBA: Vrhunski plejmejker stiže u Zvezdu

Igrao je šest sezona u najjačoj svetskoj ligi.

Fakundo Kampaco je napustio Crvenu zvezdu, a zamena za argentinskog plejmejkera bi mogla da stigne uskoro.

Crveno-beli imaju nekoliko opcija za poziciju “jedan”, pominjala su se imena Kevina Pangosa i pogotovo Šabaza Nejpira (obojica Olimpija Milano), a moguće je da pojačanje stigne direktno iz NBA lige.

Na meti crveno-belih se nalazi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentativac Francuske Frenk Ntilikina (24, 193 cm) koji će biti deo selekcije “trikolora” na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Ntilikina je 2017. godine napustio Strazbur i otisnuo se put NBA, gde je četiri godine branio boje Njujorka, a poslednje dve je bio član Dalasa.

U najjačoj svetskoj ligi beležio je prosečno 4,8 poena i 2,2 asistencije u 316 mečeva regularnog dela sezone.

Ntilikina je slobodan agent ovog leta i prvi izbor mu je, navodno, da ostane u NBA. Pored Crvene zvezde još jedan evroligaški klub je zainteresovan da angažuje osmog pika sa NBA drafta 2017. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.