ZA SKORO TRI MILIONA DOLARA: Potpisao Boban Marjanović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 10:07

ZA SKORO TRI MILIONA DOLARA: Potpisao Boban Marjanović (FOTO)

Jednogodišnji ugovor.

Srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac Boban Marjanović igraće i sledeće sezone u NBA ligi! Kako prenose američki mediji, Bobi je potpisao jednogodišnji ugovor sa Hjuston Roketsima, timom za koji je nastupao i prošle sezone.

Marjanović u NBA ligi je ovog leta postao slobodan igrač, nakon čega je odlučio da se vrati u Teksas gde bi mogao da zaradi 2,89 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona dolara.

The Houston Rockets re-signed Boban Marjanović to a partially guaranteed one-year, $2.89 million deal, league sources told @hoopshype. Boban got $1.3 million guaranteed.

— Michael Scotto (@MikeAScotto) September 20, 2023

Ugovor nije u potpunosti garantovan, već "samo" 1,3 milion, dok ostatak zavisi od učinka srpskog centra na terenu. U prethodnoj sezoni je za taj tim odigrao 31 utakmicu i u proseku imao 3,3 poena uz 1,9 skok po meču.

Marjanoviću će naredna sezona biti deveta u najjačoj ligi sveta. Najveći deo karijere u SAD proveo je igrajući za klubove iz Teksasa, gde se, očigledno, odlično uklopio. Po dolasku u NBA jednu sezonu igrao je za San Antonio (2015/2016), potom je tri sezone bio član Dalas Maveriksa (2019/2022), i dve će biti u Hjustonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjanoviću novi jednogodišnji ugovor s Hjustonom

Izvor: Danas, 21.Sep.2023

Potvrđeno je da je srpski košarkaš Boban Marjanović (35) potpisao novi jednogodišnji ugovor s Hjuston Roketsima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.