ZA JOKIĆA NEMA GRANICA: Piše istoriju Denvera i bez tripl-dabla

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 11:54

ZA JOKIĆA NEMA GRANICA: Piše istoriju Denvera i bez tripl-dabla

Postoa je prvi igrač tima iz Kolorada kome je to pošlo za rukom.

Denver Nagetsi savladali su Dalas Maverikse na startu NBA kupa, a po običaju je Nikola Jokić bio u centru pažnje. Srpski centar bio je nadomak tripl-dabl učinka sa 33 poena, 14 skokova i devet asistencija.

Ostao je Jokić na 107 tripl-dablova u karijeri, koliko imaju Lebron Džejms i Džejson Kid, ali nema sumnje da će ih srpski igrač uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestići.

Međutim, Jokić je ipak uspeo da uđe u istoriju pošto je ovo bila njegova šesta uzastopna utakmica od starta sezone u kojoj je imao najmanje 20 poena i 10 skokova i tako je postaa prvi igrač Denvera koji je to uradio u istoriji franšize iz Kolorada, a ujedno i prvi igrač u ligi još od Džoela Embida kome je to pošlo za rukom 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.